MEANWHILE AT KOMPAAN...

Gesloten – Investeer mee in de Toekomst van Kompaan!

Na uitdagende periodes van lockdowns, inflatie en gierend hoge energieprijzen, varen we nu de storm uit en hebben we de wind in de rug. Om nog harder te kunnen gaan en al onze plannen te kunnen realiseren zijn we op zoek naar nieuwe financiering.

Het plan is om begin 2024 klaar te staan voor verdere groei en verduurzaming van de brouwerij. Om te kunnen groeien wordt een nieuwe stoomgenerator aangeschaft, wordt een fustenwasinstallatie geïnstalleerd en zal het inpakken van de blikken gebeuren met een semi-automatisch pack-out systeem. Als klap op de vuurpijl wordt er een bootverbinding opgezet waarmee in de weekenden kan worden gependeld tussen de twee havens én om vette events en bedrijfsfeesten op te kunnen zetten!

Voor deze ambitieuze plannen zal 300.000 euro worden opgehaald. Dit wordt gedaan met behulp van crowdfunding omdat wij geloven in de kracht van de community. Naast rente zijn er veel andere aantrekkelijke voordelen voor investeerders, zoals een exclusief gebrouwen crowdfundersbier, de mogelijkheid om een dag mee te brouwen met de hoofdbrouwer, en een uniek crowdfundersshirt.

Zondag 7-11-2023

Binnen 19 dagen hebben we €300.000,- weten op te halen. Ontzettend bedankt voor al jullie enorme support. Dit hadden we niet durven dromen! Alle investeerders zullen binnen enkele dagen informatie ontvangen over de beloningen via de e-mail.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.