contact

algemeen:

info@kompaanbier.nl
tel: 070-7622494

Voor algemene vragen over de brouwerij, persaanvragen en evenementen buiten onze BeerBar.

beer bar:

Voor informatie over proeverijen, reserveringen, rondleidingen en pers gerelateerd aan onze Beer Bar.

saturnusstraat 55 (kade-zijde)
2516 AE den haag
beerbar@kompaanbier.nl

bestellingen:

saturnusstraat 55 (voorzijde)
2516 AE den haag
bestellingen@kompaanbier.nl

Voor cafes, restaurants en andere horeca geïnteresseerd in ons craft beer.

missie

Jasper Langbroek en Jeroen van Ditmarsch:

Twee kompanen uit Den Haag die geloven in écht leven. Door te dromen, te durven en te doen. Zo is Kompaan ontstaan en zo hoopt Kompaan jou en alle vrienden te inspireren om te genieten van elke dag. Dit is onze tijd!"

Keep your friends close, and Kompaan closer!"

onze geschiedenis:

2016

Er worden steeds meer nieuwe bieren gebrouwen door Kompaan en onze groei zet voort. We beginnen aan het ontwerp en de bouw van onze brouweij van formaat. Met een 4 ketel 30 HL brouwhuis inclusief vergistingtanks en eigen afvullijn voor flessen is eind november 2016 de puzzel compleet! Met een potentieel jaarvolume van 8000 HL en 10 enthousiaste medewerkers werken we verder aan onze droom. Ook introduceren we een nieuwe serie bierfestivals in de stijl van onze core range. De eerste hiervan vinden in juni en oktober plaats: Het Bondgenoot bierfestival en de Bloedbroeder craft beer gathering. In het diepste geheim wordt ook aan een concept gewerkt voor een nieuwe bierlijn die in 2017 het licht zal zien..

2015

In 2015 verhuist Kompaan opnieuw naar een groter pand aan de Saturnusstraat 55 in Den Haag. Er breekt een nieuwe periode aan voor Kompaan met 950 m2 bedrijfsruimte en een 165 m2 terras aan het water. Met een succesvolle crowdfundcampagne wordt € 150.000 opgehaald om een Craft Beer Bar te openen naast de huidige brouwerij. Op 20 augustus 2015 wordt deze bar officieel geopend. De eerste drie fulltime medewerkers komen in dienst bij Kompaan.

2014

In 2014 verhuist Kompaan naar de Binckhorst. Na een verbouwing wordt onze microbrouwerij en opslag geopend in ateliercomplex de Besturing. We gaan diverse samenwerkingen aan met partners in de Besturing en de groei van Kompaan zet voort. In 2014 start Jeroen ook fulltime bij Kompaan en er worden wederom twee bierfestivals georganiseerd; zowel bij het F.A.S.T. surfdorp als indoor in de Besturing. De Core Range van bieren wordt uitgebreid met Seizoensbieren, collaborations en one-offs.

2013

In 2013 stopt Jasper met zijn baan en gaat als eerste fulltime aan het werk voor KOMPAAN. KOMPAAN wordt bekender in de biermarkt en de vraag naar ons bier blijft groeien. In dit jaar wordt onze "Core-Range" afgemaak, met de aanvulling van de Kompaan 58 Handlanger en de Kompaan 39 Bloedbroeder is het vijfspan compleet. Voor het eerst vindt ons succesvolle Kompaan Bier festival plaats op het terrein van het F.A.S.T. Surfdorp: het "Kompaan bierFASTival".

2012

Medio 2012 beginnen Jasper en Jeroen KOMPAAN als officieel bedrijf! De eerste batches van de Hopped Blond worden gebrouwen, toen nog enkel bekend als de Kompaan 20 (recept nummer 20, inmiddels bekend als Kompaan 20 Bondgenoot). Vanwege de goede reacties was het bier snel uitverkocht. Naast de hoppig blond worden ook de huidige Kompaan 070 Kameraad en Kompaan 45 Vrijbuiter geïntroduceerd. Een goede ontvangst in een groeiende biermarkt resulteert in het opschalen van onze volumes.