
VACATURE: Chef de Partie, Kompaan Binnenhaven
π₯ De Binnenhaven Bar is op zoek naar een enthousiaste Chef de Partie met ambitie en liefde voor barbecue en street-food! Droom jij van een baan waarin je kunt groeien, leren en Γ©cht onderdeel bent van een gepassioneerd team? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou! (32 – 40 uur, Den Haag Centrum)
Wie zijn wij?
πΊπ π Wie zijn wij? Bondgenoot, Kameraad, Handlanger en Bloedbroeder… de geuzennamen van onze bieren staan synoniem voor vriendschap. Want dÑÑr begon het allemaal mee: twee vrienden op bieravontuur. Ondertussen zijn wij de grootste speciaalbierbrouwerij van Zuid-Holland!
Onze bar BINNENHAVEN, in hartje Den Haag, is een bruisende taproom met 20 kranen, een zonnig terras, regelmatige events en een unieke keuken met focus op high-end street-food van de Kamado barbecue. En omdat we groeien, zoeken we versterking in de keuken!


π©βπ³π Wie ben jij?
β Jij hebt ervaring in een professionele keuken en bent klaar voor de volgende stap. β Jij hebt passie voor koken met vuur, smaak en kwaliteit. β Jij wil niet alleen werken, maar leren, jezelf ontwikkelen en doorgroeien. β Jij staat open voor coaching, opleiding en het delen van kennis. β Jij werkt netjes, gestructureerd en houdt van samenwerken.
π Wat ga je doen?
β Meewerken in de keuken: mise-en-place, barbecue, service en schoonmaak. β Mee ontwikkelen van de menukaart, nieuwe gerechten en recepten. β Controleren van kwaliteit, smaak en presentatie van de gerechten. β Toezien op hygiΓ«ne, HACCP en een veilige werkomgeving.


π Wat bieden wij?
Β β Een serieuze kans om jezelf te ontwikkelen tot Sous-Chef of zelfs Chef-kok. β Wij investeren in jou met interne en externe opleidingen: van SVH tot Stibon 1 – Bierambassadeur opleiding en een schat aan speciaal bierkennis. β Training-on-the-job door ervaren chef en bierbrouwers. β Je draait een dag mee in onze brouwerij om het brouwproces van dichtbij te ervaren. β Ruimte voor nieuwe ideeΓ«n, creativiteit en eigen inbreng op het menu.
πΈ Wat krijg je van ons?
β Salaris tussen de β¬2400 en β¬3000 bruto per maand (obv ervaring), dit isΒ nog exclusief fooi. β 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband. β Coaching & feedback in kwartaalgesprekken. β Ruimte voor opleiding en doorgroeimogelijkheden. β Werken in een enthousiast en hecht team.


π Perks:
β Personeelskorting op eten en drinken bij Binnenhaven & Thuishaven. β Trainingen over bier, foodpairing en gastvrijheid. β Regelmatige teamuitjes, borrels en personeelsdag. β Werken in een creatieve, ambachtelijke omgeving met toffe collegaβs. β Natuurlijk: een Kompaan shirt en een koud biertje na je shift!
π³οΈ Join our crew!
Ben jij klaar om te groeien als kok in een inspirerende omgeving waar leren, smaak en plezier samenkomen? Vergeet alle deftige taal, begin je brief lekker casual met “Hoi ik ben” en mail je motivatie + CV t.a.v. Jeroen & Jasper naar jeroen@kompaanbier.nl. We horen graag van je! π₯ππ»
