Bier abonnement

Mis nooit meer een biertje met onze exclusieve bezorgservice

de volgende verzending vindt plaats over

2024/06/30 23:57:00

Never miss out!

Krijg alle laatste releases aangevuld met de Core-Range bieren van Kompaan! Ontvang 10 – 12 bieren per maand inclusief bezorging. Kakelvers en rechtstreeks uit onze brouwerij. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om iets te missen en kun je zorgeloos genieten van de laatste Kompaan releases.

Volop genieten van de meest verse bieren, iedere maand op je deurmat geleverd zonder dat je erover na hoeft te denken.
★ Mis nooit meer een release van Kompaan en ontdek onze nieuwste en meest unieke en experimentele brouwsels!
Profiteer van exclusieve kortingen in onze webshop die enkel en alleen beschikbaar zijn voor abonnees, hou je mail in de gaten!

Abonneer nu en proef het verschil!

Iedere maand 10-12 bieren
Vanaf maar €40,- p/m Incl. Bezorging
Kakelvers uit eigen brouwerij
Geniet van onze laatste releases

Let’s see What we’ve got

Hoe werkt het?

Al vanaf 40,- euro per maand ontvang je 10 – 12 bieren per maand inclusief bezorging. De inhoud is vooraf niet bekend, maar als je de socials in de gaten houdt kun je goed inschatten welke bieren eraan komen! Je krijgt in ieder geval de laatste Kompaan bieren van de afgelopen maand. Naast de maandelijkse specials, ben je gegarandeerd van een pakket van onze jaarlijkse barrel aged bierserie: de Foreign Legion. Wij mikken erop om deze rond de novembermaand uit te brengen!

De Latest & Greatest box wordt in de eerste week van de nieuwe maand verstuurd. Dit kan op maandag zijn, maar ook op vrijdag. Afhankelijk van de drukte bij PostNL, zal het pakket binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis geleverd worden. Wij raden je aan om de leverstatus te bekijken in de app van PostNL. Is je pakket terug gestuurd? Stuur dan een mail naar onderstaand mailadres.

Heb je vragen over het abonnement? Stuur een mail naar bestelling@kompaanbier.nl

Schrijf je in vóór de laatste dag van de maand. Alleen dan ga je mee voor de volgende lichting!

Check onze algemene voorwaarden!

Om je betalingsmethode te verifiëren, schrijven we 0,01 cent van je rekening af. Het bedrag wordt maandelijks op de 1e van de nieuwe maand afgeschreven.

Wat kun je verwachten?

Krijg alle laatste releases aangevuld met de Core-Range bieren van Kompaan! Kakelvers en rechtstreeks uit onze brouwerij. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om iets te missen en kun je zorgeloos genieten van de laatste Kompaan releases.

Eerdere drop