A modern Dutch brewery founded on friendship

Onze bieren

Ontdek onze barren

Kom gezellig langs bij onze bar in het centrum, midden in het Hofkwartier van Den Haag. Of bezoek onze bar en brouwerij midden op het industrieterrein van de Binckhorst.

Bar & brouwerij

THUISHAVEN

Den Haag Binckhorst

Bar

BINNENHAVEN

Den Haag centrum

Aankomende evenementen

Reset
23 May

Pub Quiz

DATUM 23/05/2024
TIJD 20:30
LOCATIE Kompaan Binnenhaven
ORGANISATOR Kompaan Binnenhaven
Lees meer

Let’s see What we’ve got

Over Kompaan

Kompaan, geboren uit nederigheid maar doordrenkt met een rauwe passie en een handvol gedurfde recepten. Jeroen en Jasper, onafscheidelijke kompanen sinds de schoolbanken, hebben met een gezonde dosis levenslust hun stempel op Den Haag willen drukken, en wel met niets minder dan ambachtelijk bier van topklasse.

De naam van onze brouwerij is doordrenkt met de kracht van die vriendschap, twee maten die samen het glas heffen. Als een eigentijdse, rebelse brouwerij die grenzen verlegt en brouwsels creëert die de zintuigen prikkelen, schrijven wij onze naam in de moderne Nederlandse taal als “kompaan,” niet als een conventionele “compaen.” Hier geen trucjes, alleen onversneden bieravontuur.

Groepen & bedrijven

Geniet van een gezellige dag met collega’s & vrienden in onze bar in het centrum of op de Binckhorst! Gelegen aan het water van de Binckhaven en direct naast onze eigen bierbrouwerij, schenkt onze verborgen parel met trots 20 taps Craft-Beer, vergezeld door een high-end streetfood & barbecue styled menu uit onze keuken. Als je op zoek bent naar een plekje dichter bij het centrum van de stad, ga dan voor onze gezellige bar in het centrum van het authentieke Hofkwartier. Neem al je kameraden, bloedbroeders en bondgenoten mee! We hebben wel wat bieren met hun namen erop.