Join the kompaan crew

Sales

Account manager | south- holland | 32-40 hours

KOMPAAN Dutch Craft Beer Company zoekt accountmanagers om ons verkoopteam te versterken.

Als vertegenwoordiger van KOMPAAN zorg je ervoor dat het bier verkrijgbaar is bij de beste supermarkten, bars en slijterijen. Je maakt deel uit van een team dat bekroonde bieren maakt en één van de snelst groeiende brouwerijen in ons land is.

*Volledige functieomschrijving beschikbaar in Nederlands

Lees meer

Keuken

Pitmaster | Kompaan Thuishaven, Binckhorst | full-time

Thuishaven, dé hotspot voor liefhebbers van ambachtelijk bier, staat op het punt een epische transformatie te ondergaan… Als jij een BBQ-master bent met een brandende passie voor barbecue en een drang om een nieuw keukenconcept samen met de award-winning brouwers van Kompaan van de grond af op te bouwen, dan willen wij jou als onze Pitmaster!

*Job description only available in Dutch

Lees meer

Barmedewerkers

All-round bediening Thuishaven

Wij zijn op zoek naar allround barmedewerkers voor onze THUISHAVEN (Binckhorst) brouwerijpub! Ben je energiek, gastvrij, verantwoordelijk, een harde werker en wil je graag werken in een enthousiast en hecht team?

*Volledige functieomschrijving beschikbaar in zowel Nederlands als Engels

Lees meer

Brouwerij hulp

Brouwerij medewerker | Kompaan Brouwerij | flexibel

Als je altijd al hebt willen weten hoe bier wordt gemaakt en je niet bang bent om je handen vuil te maken met wat ouderwets hard werk, kom dan ons team van geweldige brouwerijhelpers versterken! Help ons met vullen, schoonmaken en natuurlijk als allereerste in Nederland de nieuwste bieren proeven!

Geen ervaring vereist, stuur gewoon Johan een e-mail: johan@kompaanbier.nl

Lees meer