Groepen en bedrijven

Borrel met vrienden

Neem je vrienden mee naar onze brouwerij of bar of bar in het hartje centrum van Den Haag! In beide bars schenken we trots 20 taps met ons eigen gebrouwen bier en bieren van bevriende brouwerijen, vergezeld van een hoogwaardig streetfood- en barbecuemenu uit onze keuken. Dus zorg ervoor dat je wat kameraden, bondgenoten en bloedbroeders meeneemt! We hebben wat biertjes met hun namen erop…

Va. 7 personen

Bedrijfsborrel

Ontdek een wereld aan nieuwe smaken door de vele stijlen te proberen van Craft-Beer! Geniet van een gezellige samenzijn met collega’s in één van onze barren. Één van de locaties is gelegen aan het water midden in de Binckhaven en pal naast onze brouwerij gelegen. Dit verborgen plekje is een echte verborgen parel waar we met grote trots 20 bieren tappen uit onze eigen brouwerij! Met een High-End street-food menu uit onze keuken, valt er genoeg te ontdekken! Als je op zoek bent naar een plekje dichter bij het centrum van de stad, ga dan voor onze gezellige bar in het centrum van Den Haag.

Va. 7 personen

Bedrijfsdiner

Neem het bedrijf mee uit eten in één van onze barren. Één van de locaties is gelegen aan het water midden in de Binckhaven en pal naast onze brouwerij gelegen. Dit verborgen plekje is een echte verborgen parel waar we met grote trots 20 bieren tappen uit onze eigen brouwerij! Met een High-End street-food menu uit onze keuken, valt er genoeg te ontdekken! Als je op zoek bent naar een plekje dichter bij het centrum van de stad, ga dan voor onze gezellige bar in het centrum van Den Haag.

Va. 40 personen

Exclusieve zakelijke evenementen

Host je volgende zakelijke event bij ons en heb de hele bar voor jullie alleen. Versterk de banden van jullie teams op deze inspirerende plek die is ontstaan uit vriendschap. Deze optie is mogelijk in beide barren. Alleen op maandag & dinsdag!

Va. 10 personen

Brouwerij tour

Verrijk je smaakavontuur met Kompaan’s Brouwerijtour! Geschikt voor elke gelegenheid, deze ervaring verwelkomt zowel doorgewinterde Craft Beer Geeks als nieuwkomers. Laat je leiden door onze gepassioneerde experts terwijl je 6 ambachtelijke bieren proeft, vergezeld van een heerlijke snack van onze chefs. Ontdek de ins en outs van de Kompaan bierbrouwerij tijdens deze rondleiding.

Boek vandaag nog en duik in de fascinerende wereld van Craft Beer

Let’s see What we’ve got

Ontdek onze barren

Kom gezellig langs bij onze bar in het centrum, midden in het Hofkwartier van Den Haag. Of bezoek onze bar en brouwerij midden op het industrieterrein van de Binckhorst.

Contact

Thuishaven
Den Haag Binckhorst

Saturnusstraat 57
2516 AE
The Hague

Binnenhaven
Den Haag centrum

Torenstraat 49
2513 BN
The Hague