Bar & brouwerij

Thuishaven

Den Haag Binckhorst

Our home base…

Saturnusstraat 57

Thuishaven & Brouwerij bevindt zich in het midden van de ‘Binckhorst’ in Den Haag. Thuishaven ligt direct aan het water waar we een ruim terras hebben voor meer dan 200 mensen. Het is de perfecte plek om te genieten van hete zomeravonden met een grote groep vrienden.

Bij Thuishaven hebben we een industrieel gevoel gecreëerd door het gebruik van containers en gerecyclede materialen. Met 20 tapkranen serveren we alles vanuit onze brouwerij en een variatie van internationale brouwerijen. Vanuit de brewpub kun je door het grote raam naar onze brouwerij kijken, waar de magie gebeurt.

*Thuishaven is gemakkelijk bereikbaar met de auto! Bekijk ook onze Craft Beer Bar ‘Binnenhaven‘ in het stadscentrum.

Dinner & Drinks

Neem je vrienden mee naar een bierbrouwerij! Gelegen aan de waterkant van de Binckhaven en direct naast onze eigen ambachtelijke bierbrouwerij, biedt deze verborgen parel, weg van de gebaande paden, trots 20 tapkranen met bekroonde zelfgebrouwen ambachtelijke bieren, vergezeld door een hoogwaardig street-food & barbecue-stijl menu uit onze keuken. Dus zorg dat je wat kameraden, bondgenoten en bloedbroeders meeneemt! Wij hebben enkele bieren met hun namen erop…

Va. 10 personen

Brouwerij tour

Verrijk je smaakavontuur met Kompaan’s Brouwerijtour! Geschikt voor elke gelegenheid, deze ervaring verwelkomt zowel doorgewinterde Craft Beer Geeks als nieuwkomers. Laat je leiden door onze gepassioneerde experts terwijl je 6 ambachtelijke bieren proeft, vergezeld van een heerlijke snack van onze chefs. Ontdek de ins en outs van de Kompaan bierbrouwerij tijdens deze rondleiding.

Boek vandaag nog en duik in de fascinerende wereld van Craft Beer

Groepen & bedrijven

Geniet van een gezellige dag met collega’s & vrienden in onze bar in het centrum of op de Binckhorst! Gelegen aan het water van de Binckhaven en direct naast onze eigen bierbrouwerij, schenkt onze verborgen parel met trots 20 taps Craft-Beer, vergezeld door een high-end streetfood & barbecue styled menu uit onze keuken. Als je op zoek bent naar een plekje dichter bij het centrum van de stad, ga dan voor onze gezellige bar in het centrum van het authentieke Hofkwartier. Neem al je kameraden, bloedbroeders en bondgenoten mee! We hebben wel wat bieren met hun namen erop.

Let’s see What we’ve got

EVENTS DEZE WEEK

Contact

Thuishaven
Saturnusstraat 57
2516 AE
Den Haag

Openingstijden
Wednesday 15:00–21:00
Thursday 14:00–00:00
Friday 14:00–00:00
Saturday 13:00–00:00
Sunday 13:00–21:00

Bekijk onze andere locatie in het centrum

Bekijk onze andere locatie in het centrum