Brouwerij

Brouwerij Tour

Den Haag Binckhorst

Learn about the craft…

Saturnusstraat 57

Thuishaven & Brouwerij bevindt zich in het midden van de ‘Binckhorst’ in Den Haag. Thuishaven ligt direct aan het water waar we een ruim terras hebben voor meer dan 200 mensen. Het is de perfecte plek om te genieten van hete zomeravonden met een grote groep vrienden.

Bij Thuishaven hebben we een industrieel gevoel gecreëerd door het gebruik van containers en gerecyclede materialen. Met 20 tapkranen serveren we alles vanuit onze brouwerij en een variatie van internationale brouwerijen. Vanuit de brewpub kun je door het grote raam naar onze brouwerij kijken, waar de magie gebeurt.

*Thuishaven is gemakkelijk bereikbaar met de auto!

Vanaf 10 personen

Brouwerij tour & proeverij

Verrijk je smaakavontuur met Kompaan’s Brouwerij tour! Geschikt voor elke gelegenheid, deze ervaring verwelkomt zowel doorgewinterde Craft Beer Geeks als nieuwkomers. Laat je leiden door onze gepassioneerde experts terwijl je 6 ambachtelijke bieren proeft, vergezeld van een heerlijke snack van onze chefs. Ontdek de ins en outs van de Kompaan bierbrouwerij tijdens deze rondleiding.

Boek vandaag nog en duik in de fascinerende wereld van Craft Beer.

Praktische informatie

  • Tour & Proeverij duren circa 1,5 uur
  • Uitgebreide rondleiding door de brouwerij onder begeleiding van een gids
  • Het proeven van 6 van onze bieren met een bitterbal
  • Prijs voor volwassenen: €29,50 p.p.
  • Boek met extra arrangementen om je tour verrijken
  • Vanaf 10 personen te boeken

Groepen & bedrijven

Geniet van een gezellige dag met collega’s & vrienden in onze bar in het centrum of op de Binckhorst! Gelegen aan het water van de Binckhaven en direct naast onze eigen bierbrouwerij, schenkt onze verborgen parel met trots 20 taps Craft-Beer, vergezeld door een high-end streetfood & barbecue styled menu uit onze keuken. Als je op zoek bent naar een plekje dichter bij het centrum van de stad, ga dan voor onze gezellige bar in het centrum van het authentieke Hofkwartier. Neem al je kameraden, bloedbroeders en bondgenoten mee! We hebben wel wat bieren met hun namen erop.

Let’s see What we’ve got

Contact

Binnenhaven Bar
Torenstraat 49
2513 BN
Den Haag Centrum

Openingstijden
Woensdag 14:00–22:00
Donderdag 14:00–00:00
Vrijdag 14:00–00:00
Zaterdag 13:00–00:00
Zondag 13:00–22:00